Tytuł projektu Rok Budżet w €
„System podatkowy a działalność gospodarcza w Czechach i w Polsce” 2009-2010 19 341,00
„Być hotelarzem w Saragossie i nie tylko” Praktyki zawodowe 2009-2010 91 404,00
„Polsko czeskie igraszki kulinarne” Praktyki zawodowe 2010 30 000,00
„Hotelarstwo po obu stronach Pirenejów” 2011-2012 105 468,00
„ Z ekonomią na co dzień ” 2011-2012 25 809,05
„ Człowiek w rozwoju zrównoważonym ” 2013 22 088,94
„ Zdobądź świat przez doświadczenie ” („Conquer the world by getting experience” ) 2012-2013 67 835,00
„ Młodzi przedsiębiorcy krok po kroku ” („Young  Entrepreneurs-Step By Step” ) 2012-2014 20 000,00
„ Przedsiębiorczość-obywatele, pracownicy i nowe inicjatywy ” 2012-2014 22 000,00
„ Jak oni to robią? – Gastronomia i hotelarstwo w Hiszpanii i Chorwacji ” 2013-2014 68 826,00
„ Doświadczenie zawodowe bez granic ” („Unlimited Vocational Experience”) 2014-2015 92 511,00
„ Twoje doświadczenie-Twoja przyszłość” („ Your experience- Your future”) 2015-2016 108 690,00
„ Nakrywanie Europejskiego Stołu” („Laying European Table”) 2015-2017 15 365,00
„ Gastronomia i hotelarstwo w krajach basenu M. Śródziemnego – kompetencja, pomysłowość, wielokulturowość” 2016-2017 72 789,00
Razem   762126,99