Lp. Tytuł projektu Rok Budżet w €
1. „System podatkowy a działalność gospodarcza w Czechach
i w Polsce”
2009-2010 19 341,00
2. „Być hotelarzem w Saragossie i nie tylko” Praktyki zawodowe 2009-2010 91 404,00
3. „Polsko czeskie igraszki kulinarne” Praktyki zawodowe 2010 30 000,00
4. „Hotelarstwo po obu stronach Pirenejów” 2011-2012 105 468,00
5. „ Z ekonomią na co dzień ” 2011-2012 25 809,05
6. „ Człowiek w rozwoju zrównoważonym ” 2013 22 088,94
7. „ Zdobądź świat przez doświadczenie ” („Conquer the world by getting experience” ) 2012-2013 67 835,00
8. „ Młodzi przedsiębiorcy krok po kroku ” („Young  Entrepreneurs-Step By Step” ) 2012-2014 20 000,00
9. „ Przedsiębiorczość-obywatele, pracownicy i nowe inicjatywy ” 2012-2014 22 000,00
10. „ Jak oni to robią? – Gastronomia i hotelarstwo w Hiszpanii i Chorwacji ” 2013-2014 68 826,00
11. „ Doświadczenie zawodowe bez granic ” („Unlimited Vocational Experience”) 2014-2015 92 511,00
12. „ Twoje doświadczenie-Twoja przyszłość” („ Your experience- Your future”) 2015-2016 108 690,00
13. „ Nakrywanie Europejskiego Stołu” („Laying European Table”) 2015-2017 15 365,00
14. „ Gastronomia i hotelarstwo w krajach basenu M. Śródziemnego – kompetencja, pomysłowość, wielokulturowość” 2016-2017 72 789,00
15. „Praktyczne kształcenie mistrzów zawodu na europejskim rynku pracy” 2018-2020 149 476,00
16. „Wyższy poziom gastronomii” 2018-2020 90 814,00
17. „Zdobywamy doświadczenie na międzynarodowej arenie – praktyki zawodowe w Hiszpanii i Francji” 2019-2020 83 030,00
18. „Rozumiem-działam” („I under stand – I work”) 2019-2021 15 120,00
19. „From Eurodivision To Eurovision” (FETE) 2019-2021 26 086,00
Razem 1 126 652,99