Budżet projektów
Lp. | Tytuł projektu | Rok | Budżet w € |
1. | „System podatkowy a działalność gospodarcza w Czechach i w Polsce” |
2009-2010 | 19 341,00 |
2. | „Być hotelarzem w Saragossie i nie tylko” Praktyki zawodowe | 2009-2010 | 91 404,00 |
3. | „Polsko czeskie igraszki kulinarne” Praktyki zawodowe | 2010 | 30 000,00 |
4. | „Hotelarstwo po obu stronach Pirenejów” | 2011-2012 | 105 468,00 |
5. | „ Z ekonomią na co dzień ” | 2011-2012 | 25 809,05 |
6. | „ Człowiek w rozwoju zrównoważonym ” | 2013 | 22 088,94 |
7. | „ Zdobądź świat przez doświadczenie ” („Conquer the world by getting experience” ) | 2012-2013 | 67 835,00 |
8. | „ Młodzi przedsiębiorcy krok po kroku ” („Young Entrepreneurs-Step By Step” ) | 2012-2014 | 20 000,00 |
9. | „ Przedsiębiorczość-obywatele, pracownicy i nowe inicjatywy ” | 2012-2014 | 22 000,00 |
10. | „ Jak oni to robią? – Gastronomia i hotelarstwo w Hiszpanii i Chorwacji ” | 2013-2014 | 68 826,00 |
11. | „ Doświadczenie zawodowe bez granic ” („Unlimited Vocational Experience”) | 2014-2015 | 92 511,00 |
12. | „ Twoje doświadczenie-Twoja przyszłość” („ Your experience- Your future”) | 2015-2016 | 108 690,00 |
13. | „ Nakrywanie Europejskiego Stołu” („Laying European Table”) | 2015-2017 | 15 365,00 |
14. | „ Gastronomia i hotelarstwo w krajach basenu M. Śródziemnego – kompetencja, pomysłowość, wielokulturowość” | 2016-2017 | 72 789,00 |
15. | „Praktyczne kształcenie mistrzów zawodu na europejskim rynku pracy” | 2018-2020 | 149 476,00 |
16. | „Wyższy poziom gastronomii” | 2018-2020 | 90 814,00 |
17. | „Zdobywamy doświadczenie na międzynarodowej arenie – praktyki zawodowe w Hiszpanii i Francji” | 2019-2020 | 83 030,00 |
18. | „Rozumiem-działam” („I under stand – I work”) | 2019-2021 | 15 120,00 |
19. | „From Eurodivision To Eurovision” (FETE) | 2019-2021 | 26 086,00 |
Razem | 1 126 652,99 |