Lp. |
Tytuł projektu |
Rok |
Budżet w € |
1. |
„System podatkowy a działalność gospodarcza w Czechach i w Polsce” |
2009-2010 |
19 341,00 |
2. |
„Być hotelarzem w Saragossie i nie tylko” Praktyki zawodowe |
2009-2010 |
91 404,00 |
3. |
„Polsko czeskie igraszki kulinarne” Praktyki zawodowe |
2010 |
30 000,00 |
4. |
„Hotelarstwo po obu stronach Pirenejów” |
2011-2012 |
105 468,00 |
5. |
„Z ekonomią na co dzień” |
2011-2012 |
25 809,05 |
6. |
„Człowiek w rozwoju zrównoważonym” |
2013 |
22 088,94 |
7. |
„Zdobądź świat przez doświadczenie ” („Conquer the world by getting experience” ) |
2012-2013 |
67 835,00 |
8. |
„Młodzi przedsiębiorcy krok po kroku” („Young Entrepreneurs-Step By Step” ) |
2012-2014 |
20 000,00 |
9. |
„Przedsiębiorczość-obywatele, pracownicy i nowe inicjatywy” |
2012-2014 |
22 000,00 |
10. |
„Jak oni to robią? – Gastronomia i hotelarstwo w Hiszpanii i Chorwacji” |
2013-2014 |
68 826,00 |
11. |
„Doświadczenie zawodowe bez granic” („Unlimited Vocational Experience”) |
2014-2015 |
92 511,00 |
12. |
„Twoje doświadczenie-Twoja przyszłość” („Your experience – Your future”) |
2015-2016 |
108 690,00 |
13. |
„ Nakrywanie Europejskiego Stołu” („Laying European Table”) |
2015-2017 |
15 365,00 |
14. |
„Gastronomia i hotelarstwo w krajach basenu M. Śródziemnego – kompetencja, pomysłowość, wielokulturowość” |
2016-2017 |
72 789,00 |
15. |
„Praktyczne kształcenie mistrzów zawodu na europejskim rynku pracy” |
2018-2020 |
149 476,00 |
16. |
„Wyższy poziom gastronomii” |
2018-2020 |
90 814,00 |
17. |
„Zdobywamy doświadczenie na międzynarodowej arenie – praktyki zawodowe w Hiszpanii i Francji” |
2019-2020 |
83 030,00 |
18. |
„Rozumiem-działam” („I under stand – I work”) |
2019-2021 |
15 120,00 |
19. |
„From Eurodivision To Eurovision” (FETE) |
2019-2021 |
26 086,00 |
20. |
„Mistrzowie reklamy” |
2020-2022 |
152 283,86 |
|
Razem |
|
1 278 936,85 |