Praktyka zawodowa
3 TA (TECHNIK HOTELARSTWA)
5 godz./poniedziałek
3 TC, 3 TL
02.11.2020 r. – 27.11.2020 r.
2 TA, 2 TH, 2 TR, 2 TG, 2 TŻ, 3 TB, 3 TO
01.03.2021 r. – 26.03.2021 r.
2 TB, 2 TL, 3 TA, 3 TH, 3 TR, 3 TG, 3 TŻ
26.04.2021 r. – 21.05.2021 r.
Zajęcia praktyczne
2 KM – kucharz – 6 godz. / czwartek
2 KM – magazynier logistyk – 6 godz. / czwartek
Pracownia technologii gastronomicznej
2 TGP – 6 godz. / poniedziałek
2 TŻ – 5 godz. / wtorek
2 TG – 5 godz. / środa