Projekty zrealizowane
- Rozumiem-działam
- System podatkowy a działalność gospodarcza w Czechach i w Polsce
- Być hotelarzem w Saragossie i nie tylko. Praktyki zawodowe
- Polsko czeskie igraszki kulinarne – praktyki zawodowe
- Hotelarstwo po obu stronach Pirenejów
- Z ekonomią na co dzień
- Człowiek w rozwoju zrównoważonym
- Zdobądź świat przez doświadczenie
- Młodzi przedsiębiorcy krok po kroku
- Przedsiębiorczość – obywatele, pracownicy i nowe inicjatywy
- Jak oni to robią? Gastronomia i hotelarstwo w Hiszpanii i Chorwacji
- Mam zawód – mam pracę w regionie
- Doświadczenie zawodowe bez granic
- Twoje doświadczenie – twoja przyszłość
- Nakrywanie europejskiego stołu
- Gastronomia i hotelarstwo w krajach basenu M. Śródziemnego – kompetencja, pomysłowość, wielokulturowość
- Kreatywność bez barier – Trzecia misja uczelni
- Praktyczne kształcenie mistrzów zawodu na europejskim rynku pracy
- Wyższy poziom gastronomii