HISZPANIA – SEWILLA
- Izabela Kędzierska kl. 3TA – technik hotelarz -23 pkt
- Aleksandra Kołowrot 3TA – technik hotelarz – 21 pkt
- Natalia Zdziebłowska kl. 2TL – technik logistyk -21 pkt
- Martyna Radosz kl. 2TL – technik logistyk – 21 pkt
- Klaudia Kaczmarczyk kl. 2TL – technik logistyk – 20 pkt
- Julia Wicherek kl.2TL – technik logistyk – 20 pkt
- Szymon Filusz kl. 3TŻ – technik żywienia i usług gastronomicznych – 19 pkt
- Jakub Pastuszek kl. 2TL – technik logistyk – 19 pkt
- Karolina Brzęczek kl. 2TL – technik logistyk – 19 pkt
- Vanessa Sadowska kl. 3TA – technik hotelarz – 18 pkt
- Daniel Wydra kl. 3TG – technik żywienia i usług gastronomicznych – 18 pkt
- Alicja Buda kl. 2TL – technik logistyk – 18 pkt
- Julia Dziwoki kl. 3TG – technik żywienia i usług gastronomicznych – 17 pkt
- Agata Szulik kl. 3TŻ – technik żywienia i usług gastronomicznych – 17 pkt
- Elżbieta Smyczek kl. 3TG – technik żywienia i usług gastronomicznych – 17 pkt
- Klaudia Kąsek kl. 3TŻ – technik żywienia i usług gastronomicznych – 17 pkt
- Natalia Gajda kl. 3TA – technik hotelarz – 17 pkt
Lista rezerwowa
- Martyna Mikołajczak kl. 3TG – 17 pkt
- Paweł Krawczyk kl. 2TL – 17 pkt
- Paulina Kłosok kl. 2TL – 17 pkt
- Kacper Piecha kl. 3TŻ – 16 pkt
- Paulina Kuś kl. 2TL – 16 pkt
- Patryk Tkocz kl.2TL – 16 pkt
- Agata Modzelewska – 3TG – 16 pkt
- Ewa Preiniger – kl.2TL – 16 pkt
- Roksana Szymała – kl. 3 TŻ – 16 pkt
FRANCJA
- Julita Uliarczyk kl. 3TA – technik hotelarz – 23 pkt
- Wiktoria Drzazga kl. 3TG – technik żywienia i usług gastronomicznych -20 pkt
- Dorota Przeliorz kl. 3TG – technik żywienia i usług gastronomicznych – 20 pkt
- Adam Drożdżok kl. 3TŻ – technik żywienia i usług gastronomicznych – 15 pkt
- Weronika Weinert. 3TŻ – technik żywienia i usług gastronomicznych – 15 pkt
Lista rezerwowa
- Wiktoria Kaczmarczyk 3TŻ – technik żywienia i usług gastronomicznych – 15 pkt
- Natalia Kołodziej kl. 3TŻ – technik żywienia i usług gastronomicznych – 15 pkt
- Wiktoria Lasończyk kl. 3TA – technik hotelarz