HISZPANIA – SEWILLA

  1. Izabela Kędzierska kl. 3TA – technik hotelarz -23 pkt
  2. Aleksandra Kołowrot 3TA – technik hotelarz –  21 pkt
  3. Natalia Zdziebłowska kl. 2TL – technik logistyk -21 pkt
  4. Martyna Radosz kl. 2TL – technik logistyk – 21 pkt
  5. Klaudia Kaczmarczyk kl. 2TL – technik logistyk – 20 pkt
  6. Julia Wicherek kl.2TL – technik logistyk – 20 pkt
  7. Szymon Filusz kl. 3TŻ – technik żywienia i usług gastronomicznych – 19 pkt
  8. Jakub Pastuszek kl. 2TL – technik logistyk – 19 pkt
  9. Karolina Brzęczek kl. 2TL – technik logistyk – 19 pkt
  10. Vanessa Sadowska kl. 3TA – technik hotelarz – 18 pkt
  11. Daniel Wydra kl. 3TG – technik żywienia i usług gastronomicznych – 18 pkt
  12. Alicja Buda kl. 2TL – technik logistyk – 18 pkt
  13. Julia Dziwoki kl. 3TG – technik żywienia i usług gastronomicznych – 17 pkt
  14. Agata Szulik kl. 3TŻ – technik żywienia i usług gastronomicznych – 17 pkt
  15. Elżbieta Smyczek kl. 3TG – technik żywienia i usług gastronomicznych – 17 pkt
  16. Klaudia Kąsek kl. 3TŻ –  technik żywienia i usług gastronomicznych – 17 pkt
  17. Natalia Gajda kl. 3TA – technik hotelarz – 17 pkt

Lista rezerwowa

  1. Martyna Mikołajczak kl. 3TG – 17 pkt
  2. Paweł Krawczyk kl. 2TL – 17 pkt
  3. Paulina Kłosok kl. 2TL – 17 pkt
  4. Kacper Piecha kl. 3TŻ – 16 pkt
  5. Paulina Kuś kl. 2TL – 16 pkt
  6. Patryk Tkocz kl.2TL – 16 pkt
  7. Agata Modzelewska – 3TG – 16 pkt
  8. Ewa Preiniger – kl.2TL – 16 pkt
  9. Roksana Szymała – kl. 3 TŻ – 16 pkt

FRANCJA

  1. Julita Uliarczyk kl. 3TA – technik hotelarz – 23 pkt
  2. Wiktoria Drzazga kl. 3TG – technik żywienia i usług gastronomicznych -20 pkt
  3. Dorota Przeliorz kl. 3TG – technik żywienia i usług gastronomicznych – 20 pkt
  4. Adam Drożdżok kl. 3TŻ – technik żywienia i usług gastronomicznych – 15 pkt
  5. Weronika Weinert. 3TŻ – technik żywienia i usług gastronomicznych – 15 pkt

Lista rezerwowa

  1. Wiktoria Kaczmarczyk 3TŻ – technik żywienia i usług gastronomicznych – 15 pkt
  2. Natalia Kołodziej kl. 3TŻ – technik żywienia i usług gastronomicznych – 15 pkt
  3. Wiktoria Lasończyk kl. 3TA – technik hotelarz